Tilbake
Anders Fjeld

Anders Fjeld

Daglig leder og strategisk rådgiver
Arbeidssted: Jessheim, Flisa og Oslo

Kort fortalt

Disse utfordringene løser jeg gjerne: Jeg bistår kunder med kommunikasjonsrådgivning, strategi, konseptutvikling, merkevare- og omdømmebygging. Spesielt opptatt av virksomheters omdømme, posisjon, PR og profilering, og har de siste årene også jobbet mye med planlegging av uttak på forskjellige flater og i ulike kanaler. 

Erfaring: Jeg har over 15 års erfaring som byråleder i Gandalf, Leidar og Spire. Som strategisk rådgiver får jeg jobbe med et bredt spekter av kunder innen privat og offentlig sektor. Noen av kundene jeg jobber med er Eidsiva, Mapei, AF Gruppen, OBOS Nye Hjem, Nye Veier og Fornebubanen. Jeg har også ti års erfaring som markedsansvarlig i IT-bransjen.

Jeg brenner for: Å skape resultater sammen med andre. Og ikke minst leve opptil vår visjon: Kommunikasjon som får fellesskap til å spire! 

Meg i et nøtteskall: Fremoverlent, positiv og glad. Kunder og kollegaer ser på meg som drivende, inspirerende og løsningsorientert. 

Prosjekter jeg har jobbet med

OBOS logo
  • Strategi
  • Konsept
  • Design
  • Innhold

Spennende konsepter i boligbransjen

OBOS er en av Nordens største boligbyggere, og for to av deres boligprosjekter har vi laget kommunikasjonsplattform og uttak av konseptene.

  • Strategi
  • Design

Visuell profil for Høgskolesenteret i Kongsvinger

Vi har utviklet ny visuell identitet for Høgskolesenteret i Kongsvinger. Målet deres er å videreutvikle Kongsvinger som høgskoleby, og løfte næringslivet til nye høyder. Høgskolesenteret er klare for fremtiden, og trengte en profil som gir uttrykk for den strategiske retningen de er på vei i.

Tilbake til toppen