Tilbake

Nettbutikk for Opaker Gård

På Opaker Gård i Innlandet produseres kjøtt og urkorn på naturens premisser. Produktene selges til forbruker, og ønsket var en nettløsning som gjør salget mer sømløst. Vi har fått lage en effektiv salgskanal, som også hjelper dem med bestillinger og logistikk.

En smak av Opaker

Opaker Gård ligger på en liten høyde omkranset av skogkledde åser ved foten av Finnskogen, på Kirkenær i gamle Hedmark, Innlandet. Her står det ekte og lokale i fokus. Sju generasjoner av samme familie har ønsket gjester velkommen hit, og det er i dag Kjersti og Arne Wilhelm Omsted som forvalter eiendommen Bjerke og Opaker. De søker å utøve bærekraft i praktisk handling, og skape lokale, ekte og bærekraftige opplevelser.

Gårdens råvarer dyrkes, avles og høstes på eiendommen. Produksjon av grasfôra kjøtt skjer på naturens premisser. På gården har de også bred produksjon av urkorn med ulike sorter, og selger mel fra eget korn. Urkornet males på Økologisk spesialkorn i ulike malinger, fra siktet mel til grov sammalt og helkorn.

Gårdsutsalg på nett

Opaker Gård ønsket en nettløsning som gjør salget direkte til forbruker mer sømløst. De har hatt mye manuell håndtering av bestillinger, og kom til oss med et ønske om et verktøy som forenkler salget og ordreflyten.

Opaker Gård hadde en ønskeliste over funksjoner for nettbutikken - ikke bare for å bli en effektiv salgskanal, men også for å hjelpe Opaker Gård med bestillinger og logistikk.

Ønsker til nettbutikken

 • Enkel å ta i bruk
 • Frakt: Post, i tillegg til henting
 • Betaling med Vipps og bankkort
 • Fungere sømløst med Visma eAccounting
 • Fungere som verktøy for ordreflyt og lagerstyring
 • Enkelt å legge til sider på nettstedet

Prosjektet ble delt i to faser.

Fase 1 – Fungerende prototype av nettbutikken

Fase 1 bestod i å lage en funksjonell prototype av nettbutikken. Denne fasens hovedmål var å bygge inn all den funksjonalitet vi kunne, slik at kunden kunne teste løsningen. Dette ga oss verdifull innsikt i hva vi hadde til rådighet av verktøy, og hva vi måtte utvikle av tilpasninger. Woocommerce har veldig mange utvidelser til rådighet, og det aller meste kunne løses med disse. I denne fasen var vi kun ute etter funksjonalitet, uten å tenke på tekster og design av siden.

Fase 2 – Design og ferdigstilling

Fase to bestod av design og ferdiggjøring av innhold, samt godkjenning til å gå live med betalingsløsninger.

Opaker Gård har en veldig god grafisk profil, noe som vi verdsetter høyt når vi jobbe med formgivningen av et prosjekt. Det ble laget designskisser av nettstedet, samt funnet en passende illustratørstil for produktkategoriene.

Ta en titt på nettbutikken her! 

Nettbutikk laget med Wordpress og Woocommerce

Wordpress er verdens desidert største CMS på Internett. Når dette skrives er 41% av alle nettsteder på Internett laget i Wordpress. Woocommerce er også verden mest brukte nettbutikk, med 26% markedsandel.

Relevante artikler

 • Nettside
 • Design
 • Teknologi

På jakt etter den gode nettbutikken

Vi har laget ny nettbutikk for Norges Jeger- og Fiskerforbund, hvor eksisterende medlemmer har mulighet til å handle. En spennende utfordring!

 • Strategi
 • Nettside
 • Markedsføring

Verdien av en god nettside

Mange bedrifter bruker sin egen nettside i sitt daglige arbeid, og kjenner den inn og ut – kanskje for godt. Da kan det være på tide å se på den med nye øyne og fra kundens perspektiv, og ta en gjennomgang av hvor god nettsiden egentlig er.

Tilbake til toppen