Ledige stillinger i Spire

Er det en Spire i deg? Så hyggelig at du er interessert i en mulig stilling i Spire kommunikasjon! Ta en titt på våre utlyste stillinger for mer informasjon, eller ta kontakt med oss om du har kompetanse du mener vi bør få høre mer om.

Er du vår neste Spire?

Hvordan er det å jobbe i Spire?

Vi er så heldige å ha et bredt spekter av kunder – som spenner fra mindre regionale kunder til store nasjonale oppdragsgivere. De gir oss utfordringer som gjør at vi hele tiden utvikler oss, og alle er like viktige. 

Spire-prosessen

Vår metodikk baserer seg på samarbeid. Vi jobber alltid for at din kunnskap og kompetanse om ansatte, kunder, produkter og tjenester skal kombineres med våre fagkunnskaper. 

Vi skreddersyr kommunikasjonsløsninger etter både behov og budsjett. For å kunne levere kanal-uavhengige løsninger av høy kvalitet, jobber vi teknologi-uavhengig - det vil si at løsningene og ideene jobbes frem basert på målgrupper, budsjett og behov før man velger kanalene det skal formidles gjennom.

Vår arbeidsmetodikk ligger til grunn for alt vi gjør - også kanalvalg. Med grundig forarbeid vet vi akkurat hvordan vi skal nå frem med budskapet til målgruppen, derfor er strategi og innsikt så viktig,

Vårt kjerneområde er kreativitet som folk har bruk for, og som gir deg resultater.

Vår visjon og våre verdier

Kommunikasjon som får fellesskap til å spire er vår visjon. Vår bedriftskultur kjennetegnes av vårt verdigrunnlag: Mot til å utfordre, raushet til å inkludere, iver etter å lykkes. 

Modig 

Vi våger å stå for det vi mener er riktig, vi våger å prøve og feile og vi våger å være åpne for andres oppfatninger.

Ivrig

Vi drives av å lære mer, vi er alltid nysgjerrige og proaktive.

Raus

Vi gjør det lille ekstra, vi setter andre foran oss selv og vi lytter til hverandre. 


Er du modig, ivrig og raus? 

Fortell oss gjerne mer om deg!

Kontakt daglig leder Anders Fjeld for en prat. 

Kontaktinformasjon
Tilbake til toppen