Om Spire

Vi er et kommunikasjons- og teknologibyrå som utvikler og leverer innovative kommunikasjonsløsninger. Ved bruk av strategi, design og teknologi skreddersyr vi løsninger på tvers av alle kanaler.

Vi dyrker kommunikasjon som får fellesskap til å spire. Møt folka!

Spire-prosessen

Vår metodikk baserer seg på samarbeid. Vi har tro på at våre fagkunnskaper er enda bedre i kombinasjon med din kunnskap og kompetanse om ansatte, kunder, produkter og tjenester. Vi er så heldige å ha et bredt spekter av kunder – de er mange og varierte, fra små til store - alle like viktige for oss.

Les mer om Spire-prosessen og vår metodikk her. 

Rom for å vokse

I Spire drives vi av å lære mer, enten det er hvordan vi kan ta i bruk nye løsninger eller å få bli bedre kjent med hva kundene våre jobber med. Vi er ivrige etter å lykkes, likevel tålmodige nok til å stoppe opp underveis. Vi våger å teste, prøve, feile og lære, fordi vår erfaring er at det tar oss videre og gjør oss sterkere. Kommunikasjon er et fag i konstant utvikling, og det byr på spennende muligheter for å utfordre oss selv, så nye spirer og vokse. 

Hos oss er det lov å være raus. Vi gjør det lille ekstra, rett og slett fordi det gir mer tilbake - i form av kunnskap, energi og bedre samarbeid. 

Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Spire? Les mer og ta en titt på våre ledige stillinger her. 

Våre tjenester

Vår fagkompetanse og brede kunnskap løser dine utfordringer. Design, nettside, digital markedsføring, innholdsproduksjon og rådgivning er bare noe av det vi kan løse for deg. 

Vi hjelper deg med

  • Strategi
  • Design
  • Teknologi

Referanser

Vi har mange spennende kunder og prosjekter. Her kan du lese mer om hva vi har gjort for andre. 

Se flere referanser og kundecaser

Sertifiseringer

Våre ansatte har en rekke sertifiseringer.

  • Umbraco
  • 8 sertifiseringer innenfor Google-plattformen (Google Ads, Analytics)
  • Bing Ads
  • Facebook Ads

AspireGruppen

Spire kommunikasjon er en del av kommunikasjonsnettverket AspireGruppen. Sammen med våre søsterselskaper Fortell, ANTI Hamar, Pixelpunk og Flisa Trykkeri, leverer vi et 360° økosystem innen kommunikasjons- og rådgivningstjenester. AspireGruppen eies av mediekonsernet Kilde.

Tilbake til toppen