Tilbake

Einar B. Strømstad

Strategisk rådgiver
Arbeidssted: Jessheim

Kort fortalt

Jeg løser gjerne utfordringer innen: Utvikle og implementere målrettede strategier basert på innsikt og ambisjoner. Belyse og prioritere virksomheters utfordringer, spesielt innen bærekraft. Det er ikke noe som er så morsomt og utfordrende som kreative prosesser.

Erfaring: Bakgrunn som journalist i ledende riksmedier, men har jobbet i kommunikasjonsbransjen i snart 30 år. Strategisk kommunikasjonsrådgiver med bærekraft som særinteresse. Utvikler – og har utviklet – strategier, konsepter og løsninger for store og kjente aktører i både privat og offentlig sektor. Lang erfaring, men på langt nær utlært – målet er å lære noe nytt hver dag. Det betinger krevende kunder og kompetente kolleger. Heldigvis har jeg det.

Jeg brenner for: Å få kunden til å lykkes – kjenne på følelsen når jeg vet at vi sammen med oppdragsgiver har «truffet planken». Hvis løsningen også styrker bærekraftig business, er arbeidsdagen min komplett.

Meg i et nøtteskall: Nysgjerrig, liker å omgås og bli kjent med nye folk som inspirerer og utfordrer. Snakker heller om "vi" enn "meg". Opptatt av å bygge lag og skape felles resultater – alle har noe å bidra med hvis de får lov til å synes. Mediaavhengig, leser altfor mye – men egentlig altfor lite.

 

Prosjekter jeg har jobbet med..........

Sentralregisteret
  • Strategi
  • Design
  • Nettside

Ny og solid identitet for Sentralregisteret

For Sentralregisteret fikk Spire det spennende oppdraget med å utvikle en kommunikasjonsplattform, samt designe ny visuell identitet og hjemmeside. Resultatet er en tydelig og helhetlig profil som er med å bygge autoritet.

  • Strategi
  • Konsept
  • Design

Visuell profil for Grue kommune

For Grue kommune har vi utviklet kommunikasjonsplattform, profil og logo for markeringen av kirkebrannen i 1822. Den skal synliggjøres med en egen visuell og verbal profil i 2022, som også skal profilere Grue-samfunnet.

Tilbake til toppen