Tilbake

Velkommen til nye Spire kommunikasjon

Kommunikasjon, måten vi konsumerer budskap på og teknologien rundt oss utvikler seg i rasende fart. Det gjør vi også.

Vi har hatt en spennende start på året 2021, hvor vi har samlet all vår kompetanse i ett Spire. Spire kommunikasjon er et kreativt kommunikasjonsbyrå, hvor vi dyrker kommunikasjon som får fellesskap til å spire.

Vi er de samme folka som du kanskje kjenner fra tidligere Spire Kreativ, Spire Digital og Spire Kommunikasjon. Tidligere Eggen Media i Trysil er nå også en del av Spire kommunikasjon. I tillegg har vi styrket staben, og fått flere nye spirer på laget. Så ikke bare er vi sterkere, vi er også større, og enda bedre skrudd sammen for å gi deg de beste kommunikasjonsløsningene.

Spire kommunikasjon er, sammen med Flisa Trykkeri og Miljøfrakt, en del av Spire Gruppen. Dette gir oss et svært bredt nettverk av kompetanse og tjenester, samt fullt spekter innen blant annet trykk, storformat, lager- og logistikk-løsninger.

Vi leverer alle tjenester innen strategi, kreativitet og teknologi, og liker både små og store utfordringer. Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig prat!

Relevante artikler

  • Strategi

Spire-prosessen

Vi jobber etter det vi kaller Spire-prosessen. Gjennom vår metodikk og erfaring gjennomfører vi effektive prosesser, for å finne den optimale løsningen for våre kunder.

  • Strategi
  • Konsept
  • Design

Konseptutvikling og profilbygging med Jessheim Storsenter

Sammen med Jessheim Storsenter har vi tatt i bruk alle våre fagområder og tjenester, fra rådgivning til uttak i både trykte og digitale kanaler. Resultatet er et spennende kjøpesenter med tydelig konsept og innbydende profil.

  • Nettside
  • Design
  • Teknologi

På jakt etter den gode nettbutikken

Vi har laget ny nettbutikk for Norges Jeger- og Fiskerforbund, hvor eksisterende medlemmer har mulighet til å handle. En spennende utfordring!

Tilbake til toppen