Tilbake

Cecilie Nystrand

Designer
Arbeidssted: Jessheim

Kort fortalt

Disse utfordringene løser jeg gjerne: Jeg er en allsidig grafisk designer som kan hjelpe deg med visuell identitet, brosjyrer, foldere, magasiner, annonser og kampanjemateriell. Jeg kan også bistå med digitalt materiell på skjerm/SoMe, fotografi og animasjoner.

Erfaring: Jeg har mange års erfaring innen forlags- og bokbransjen (retail) med produksjon av kampanjemateriell til butikker, annonser, bannere til SoMe-materiell, digitalt på skjermer, animasjoner, enkel videoproduksjon, lyskasser og annet materiell. Jeg har også erfaring innen utvikling av logodesign og visuelle identiteter.

Jeg har en Bachelor i Mediedesign v/NTNU (tidligere HiG)

Jeg brenner for: Design og godt håndtverk, samt nøyaktighet. Troen på at et godt samarbeid under hele kundereisen (fra idé til ferdig produkt) gjør at vi kommer frem til et god resultat sammen.

Utfordre, skape flere muligheter for kunden. 

Meg i et nøtteskall: Blid og ivrig, opptatt av å ta vare på de rundt meg og være med på å spre godt humør og et godt samarbeid på arbeidsplassen. Liker struktur og orden, opptatt av faglig utvikling, skape engasjement og være fokusert på det jeg gjør og jobber med. Jeg er utpreget ja-menneske og gir meg ikke før jeg har kommet i mål. 

Prosjekter jeg har jobbet med..........

  • Strategi
  • Design
  • Innhold
  • Nettside
  • Markedsføring

Kvitre – et lekent og fargerikt boligprosjekt

I godt samarbeid med Hellvik Hus Øst, har Spire hatt gleden av å utvikle og designe et fargerikt og lekent boligprosjekt. Vi har vært med i hele prosessen — fra strategi, konsept, visuell identitet til markedsføring, prospekt og nettside.

  • Design
  • Innhold
  • Markedsføring

Jessheimdagene – et fruktbart partnerskap

I samarbeid med Jessheim Storsenter har Spire bidratt med å spre det glade og musikalske budskap om Jessheimdagene. Vi har designet og produsert et bredt spekter av markedsmateriell til både digitale og trykte kanaler.

Tilbake til toppen