Tilbake

Bente Munkhaugen Borgen

Designer
Arbeidssted: Jessheim

Kort fortalt

Disse utfordringene løser jeg gjerne: Design av logo, magasiner, brosjyrer, foldere, annonser og kampanjemateriell. Jobber med prosjekter fra oppstart til ferdiggjøring. Arbeidet rommer mye forskjellig, og det skaper en mer spennende hverdag.

Erfaring: Har jobbet som grafisk designer i over 20 år. Lang erfaring med blant annet arbeid for kjøpesenter, kommune/kulturhus (Ullensaker, Gjerdrum, Nannestad), villmark, bolig, blomster og kontor. 

Jeg brenner for: God design samt jobbe tett med kunden, slik at man sammen kan finne en løsning som dekker kundens behov.

Meg i et nøtteskall: Positiv innstilling, arbeidsom, nøyaktig og har alltid et smil på lur. Jeg liker meg i drivhuset både privat - og i overført betydning i arbeidet: Så, dyrke og bruke. 

Prosjekter jeg har jobbet med..........

  • Design
  • Innhold
  • Markedsføring

Jessheimdagene – et fruktbart partnerskap

I samarbeid med Jessheim Storsenter har Spire bidratt med å spre det glade og musikalske budskap om Jessheimdagene. Vi har designet og produsert et bredt spekter av markedsmateriell til både digitale og trykte kanaler.

  • Strategi
  • Konsept
  • Design

Konseptutvikling og profilbygging med Jessheim Storsenter

Sammen med Jessheim Storsenter har vi tatt i bruk alle våre fagområder og tjenester, fra rådgivning til uttak i både trykte og digitale kanaler. Resultatet er et spennende kjøpesenter med tydelig konsept og innbydende profil.

Tilbake til toppen