Tilbake

Nettside for nytt padel-senter

Da et helt nytt konsept og en ny idrettsarena skulle på plass i Elverum, fikk vi det spennende oppdraget med å lage nettsiden. For Euro Padel har vi satt opp en sprek nettside i Wordpress, med funksjoner og spretne elementer som informerer og engasjerer.

Padel – den nye «folkesporten»?

Euro Padel Elverum er en nystartet bedrift innen sporten padel. Grunnleggerne er tre lokale aktører som ønsker å tilby en familievennlig aktivitet som passer alle aldre. Padel er kort forklart en racketsport, en blanding mellom squash og tennis, og er en av de idrettene som vokser raskest i verden. Den kjennetegnes ved at banen er 10 x 20 meter, inngjerdet i glassvegger og spilles hovedsakelig i lag to mot to på hver sin side av et nett. Idretten har et poengsystem som i tennis og kan spilles både inne og ute. Det dukker stadig opp flere padel-baner i Norge, og det ser ut til at det er mange som kaster seg på trenden. Det er ikke forbeholdt noe ferdighetsnivå, idretten passer alle, og det gjør at padel kan bli den nye «folkesporten».

Informere og promotere med nettside

Det ble avklart i 2021 at det skulle bygges et helt nytt padel-senter i Elverum, ved navn Euro Padel, som skulle stå klart til midten av desember 2021. Kunden ønsket en informativ nettside, slik at de besøkende enkelt kunne finne all informasjon der både i forkant av og etter åpning. Ønsket var at nettsiden skulle ferdigstilles og publiseres i midten av november, en måned før åpning, slik at kunden kunne bruke nettsiden i promoteringen av Euro Padel på sosiale medier.

Prosessen: Padel etter planen

Spire hadde et møte med kunde høsten 2021 for å bli kjent med konseptet og kravspesifikasjoner. Vi ble enige om en fremdriftsplan og hva som skulle gjøres av de ulike partene. Det ble holdt en jevn dialog mellom Spire og kunde underveis i prosessen, der nettsiden ble bygget opp etter de rammene som var gitt, samt etter mottatt materiell. Nettsiden europadel.no ble lansert i midten av november. Fredag 17. desember åpnet senteret i Elverum, med 2000 kvadratmeter fordelt på seks dobbeltbaner med over 9 meter takhøyde, lounge/kafé og padelshop.

Løsningen: Enkel og effektiv

Kunden hadde tidligere jobbet på et padel-senter i Sverige og hadde klare tanker på hva nettsiden skulle inneholde. Det ble avklart tidlig at nettsiden skulle bygges i WordPress, ettersom kunden hadde kjennskap og erfaring med denne løsningen. For å holde en gjennomgående rød tråd, skal det visuelle på nettsiden gjenspeile fargeelementene fra logoen til Euro Padel. Nettsiden skal holdes levende ved at det jevnlig legges ut nyhetssaker og arrangementer. Det var derfor et krav om at siden må være enkel å oppdatere.

Spire har i tillegg utarbeidet en Instagram-mal som kunden bruker til posting av innlegg.

Vi takker for tilliten til at vi i Spire fikk lage nettsiden for Elverums første padel-senter. Vi vil oppfordre både elverumsinger og andre gjennomreisende til å besøke senteret og teste ut denne idretten – som en fort kan bli hektet på!

Bli kjent med Euro Padel her

Uttalelse fra kunden

For oss var hele prosessen med å lage nettside helt ny. Jeg møtte Spire til et uforpliktende møte og følte meg umiddelbart både sett og hørt. Vi fikk øyeblikkelig hjelp til å finne en god løsning med de forutsetninger og ambisjoner vi hadde.

En av de sterkeste egenskapene Spire besitter, i tillegg til kunnskapen å designe og bygge opp en nettside, er måten de kommuniserer med kundene. God, rask, hjelpsom og tydelig.

Resultatet ble helt fantastisk! Vi ser frem imot videre samarbeid og er takknemlige for all hjelp vi får når vi trenger det.

– Isabella Billengren, daglig leder Euro Padel

Relevante artikler

  • Nettside
  • Design

På rett spor for Spordrift

Spordrift bygger og drifter jernbane, og er størst i Norge innen drift og vedlikehold. Dagens selskap ble skilt ut fra bane NOR i 2019. I årene som kommer skal Spordrift sørge for mer og bedre jernbane. Spordrift hadde behov for modernisering og forbedring av nettsiden, og dette har Spire løst.

  • Nettside
  • Design
  • Teknologi

Nettbutikk for Opaker Gård

På Opaker Gård i Innlandet produseres kjøtt og urkorn på naturens premisser. Produktene selges til forbruker, og ønsket var en nettløsning som gjør salget mer sømløst. Vi har fått lage en effektiv salgskanal, som også hjelper dem med bestillinger og logistikk.

  • Strategi
  • Nettside
  • Markedsføring

Verdien av en god nettside

Mange bedrifter bruker sin egen nettside i sitt daglige arbeid, og kjenner den inn og ut – kanskje for godt. Da kan det være på tide å se på den med nye øyne og fra kundens perspektiv, og ta en gjennomgang av hvor god nettsiden egentlig er.

Tilbake til toppen