Tilbake

Maksym Kononenko

Digital markedsfører/Google-spesialist
Arbeidssted: Flisa

Kort fortalt

Disse utfordringene løser jeg gjerne: Jeg elsker integrert digital markedsføring – helt fra unnfangelsen av en idé til dens implementering til virkelighet. Fornøyde kunder er viktige for meg. Jeg liker å jobbe med Google-verktøy som Ads, Optimize, Analytics, Tag Manager, og legge til rette for hvert trinn i kundereisen.

Erfaring: Jeg har over 9 års erfaring innen markedsføring. Det hele startet med et ønske om å drive min egen blogg. Deretter gikk jeg gjennom alle stadiene fra å være praktikant til å bli leder for et lite byrå. Dette har gitt meg muligheten til å jobbe og lære av et bredt spekter av kunder over hele verden. Jeg vil fortsette å studere, fordi vi klarer oss ikke uten ny kunnskap i vår bransje.

Jeg brenner for: Teamarbeid. Ingenting kan sammenlignes med følelsen av et kameratskap, der alle er klare til å hjelpe og låne en skulder i vanskelige tider. For å løse et problem og hjelpe kunden på kortest mulig tid.

Meg i et nøtteskall: Markedsføring er ikke bare jobben min, men det er også hobbyen min. I tillegg til fiske og fotball. Jeg synes dette er det mest spennende i verden. Vi gjør folk glade, og det får meg til å lyse opp. Hva kan være bedre enn det?

Tilbake til toppen