Tilbake
Marielle Kolstad Rønningen

Marielle Kolstad Rønningen

Prosjektleder (permisjon)
Arbeidssted: Elverum og Flisa

Kort fortalt

Disse utfordringene løser jeg gjerne: Alt som har med markedsføring, markedskommunikasjon og nettsider å gjøre. I rollen som prosjektleder møter jeg ofte utfordringer ettersom vi innehar kunder med ulike behov og ønsker, og nøkkelen for meg er å ha en rask omstillings- og tilpasningsevne. Likeså med håndtering av flere prosjekter samtidig, og struktureringen av disse.

 

Erfaring: Lang fartstid innenfor retail med hovedfokus på salg og kundebehandling, og har dermed god erfaring med kundeservice. I bunn har jeg en mastergrad i internasjonal business og markedsføring.

Jeg brenner for: Å skape gode relasjoner og verdier for kundene. I tillegg synes jeg det er utrolig spennende å følge med på innovasjoner, forbruker- og markedstrender, samt konsekvensene av disse.

Meg i et nøtteskall: Jeg er en typisk ja-person hvor jeg sier ja til det meste. Er generelt opptatt av trivsel, godt samhold og utfordringer som gir varierte arbeidsdager. Kompetanseheving er også et pluss.   

Prosjekter jeg har jobbet med..........

  • Nettside
  • Design

På rett spor for Spordrift

Spordrift bygger og drifter jernbane, og er størst i Norge innen drift og vedlikehold. Dagens selskap ble skilt ut fra bane NOR i 2019. I årene som kommer skal Spordrift sørge for mer og bedre jernbane. Spordrift hadde behov for modernisering og forbedring av nettsiden, og dette har Spire løst.

PELIAS - nettside
  • Nettside
  • Design

Ny nettside for PELIAS Norsk Skadedyrkontroll

PELIAS Norsk Skadedyrkontroll ønsket å samle de daværende nettsidene pelias.no, osloskadedyr.no, skadedyr.no og effecta.as i én løsning på pelias.no. Resultatet ble en ny, brukervennlig nettside.

Tilbake til toppen