Tilbake

Marianne Sørensen Olsen

Digital markedsfører
Arbeidssted: Jessheim

Kort fortalt

Disse utfordringene løser jeg gjerne: Jeg hjelper deg gjerne med digital markedsføring og elsker å utfordre kreativiteten min ved å skape engasjerende innhold i ulike kanaler. Jeg ønsker å gjøre kunden fornøyd med ulike Google-verktøy som Ads og Analytics som kan bidra til å forenkle kundereisen.

Jeg brenner for: Å formidle og engasjere via historiefortelling for å få frem budskapet til kunden. Jeg brenner også for godt samarbeid og teamwork – både med kunder og kollegaer. Jeg har stor tro på at man sammen kan skape gode resultater!

Erfaring: Jeg har nettopp fullført bachelorgraden min i markedsføring og merkevareledelse ved Høyskolen Kristiania – hvor jeg fordypet meg i digital markedsføring og innholdsproduksjon. Det er en glede å jobbe med det jeg synes var mest spennende under utdanningen. Jeg har blant annet utviklet faglig blogg og nettside for artisten El Papi. I tillegg til å skape innhold i sosiale medier, samt jobbet en rekke år i butikk hvor jeg hadde ansvar for sosiale medier.

Meg i et nøtteskall: Jeg elsker nye utfordringer og går alltid inn i et nytt prosjekt med stort engasjement og masse nysgjerrighet. Jeg har alltid et smil om munnen og orden i sysakene – noen ganger litt for mye, da jeg er veldig detaljorientert.

Tilbake til toppen