Tilbake

Marianne Sørensen Olsen

Digital markedsfører
Arbeidssted: Jessheim

Kort fortalt

Disse utfordringene løser jeg gjerne: Jeg hjelper deg gjerne med det meste innen digital markedsføring. Jeg ønsker å gjøre kunden fornøyd og forenkle kundereisen med kampanjer i blant annet Meta, Snapchat og Google Ads. 

Jeg brenner for: Å formidle og engasjere via historiefortelling for å få frem budskapet til kunden. Jeg brenner også for godt samarbeid og teamwork – både med kunder og kollegaer. Jeg har stor tro på at man sammen kan skape gode resultater!

Erfaring: Jeg har en bachelorgrad i markedsføring og merkevareledelse ved Høyskolen Kristiania, hvor jeg fordypet meg i digital markedsføring og innholdsproduksjon. Jeg har blant annet utviklet faglig blogg og nettside for artisten El Papi. I tillegg til å skape innhold i sosiale medier, samt jobbet en rekke år i butikk hvor jeg hadde ansvar for sosiale medier.

Meg i et nøtteskall: Jeg elsker nye utfordringer og går alltid inn i et nytt prosjekt med stort engasjement og masse nysgjerrighet. Jeg er både kreativ og strukturert i mitt arbeid. 

Prosjekter jeg har jobbet med..........

  • Strategi
  • Design
  • Innhold
  • Nettside
  • Markedsføring

Kvitre – et lekent og fargerikt boligprosjekt

I godt samarbeid med Hellvik Hus Øst, har Spire hatt gleden av å utvikle og designe et fargerikt og lekent boligprosjekt. Vi har vært med i hele prosessen — fra strategi, konsept, visuell identitet til markedsføring, prospekt og nettside.

Tilbake til toppen