Tilbake
Hildegunn Lauve Hanssen

Hildegunn Lauve Hanssen

AD/grafisk designer
Arbeidssted: Jessheim

Kort fortalt

Disse utfordringene løser jeg gjerne: Jeg rådgir om og utformer visuelle løsninger for de fleste flater. Jeg utarbeider og ivaretar visuelle identiteter, utvikler illustrasjoner og infografikk. Mine typiske arbeidsoppgaver omfatter utarbeidelse av profiler, design og sats av magasiner, årsrapporter, brosjyrer, foldere, annonser, presentasjoner og kampanjer.

 

Erfaring: Over 16 års erfaring har gitt meg bred kompetanse innen produksjon av ulike typer kommunikasjonsprodukter både trykt og digitalt, for små og store kunder innenfor privat og offentlig sektor, og med alt fra bannerannonser til omfattende profil-jobber og kampanjer. Jeg har en bachelorgrad i grafisk ingeniør (HiG) med fordypning i prosjektledelse, samt to år på skolebenken innen grafisk design.

 

Jeg brenner for: Å skape solide og tydelige kommunikasjonsløsninger som bygger opp under kundenes strategiske og kommunikasjonsfaglige målsetninger. Jeg liker å utfordre og videreutvikler det visuelle uttrykket til kundene – uten å miste fokuset på målgruppen og ønsket måloppnåelse.

Meg i et nøtteskall: Jeg har et sterkt øye for detaljer og liker å ha kontroll og oversikt – det være seg på jobb eller hjemmebane. Er det noe som skulle virke tilfeldig, er det kanskje fordi det er det jeg vil du skal tro.

Prosjekter jeg har jobbet med..........

JSS Ukeskampanje
  • Strategi
  • Konsept
  • Design

Konseptutvikling og profilbygging med Jessheim Storsenter

Sammen med Jessheim Storsenter har vi tatt i bruk alle våre fagområder og tjenester, fra rådgivning til uttak i både trykte og digitale kanaler. Resultatet er et spennende kjøpesenter med tydelig konsept og innbydende profil.

Tilbake til toppen