Tilbake
Christer Engebakken

Christer Engebakken

Utvikler
Arbeidssted: Flisa

Kort fortalt

Jeg løser gjerne utfordringer innen: Om du bare trenger en liten nettside, eller en stor nettbutikk, så er jeg her. Jeg liker å løse problemene til kundene på en effektiv og god måte, men samtidig levere et profesjonelt resultat. Med min lange erfaring med teknologi og problemløsning, så takler jeg det meste.

Erfaring: Jeg begynte å programmere i veldig ung alder, og har vært borti det meste innen programmeringsfaget. Min utdannelse har jeg i spillprogrammering og spilldesign. I løpet av mine år i Spire har jeg fått bred erfaring innenfor nettsider og nettbutikk. 

Jeg brenner for: Å løse problemer. Om det er en backup som har feilet, eller en kunde som må løse et problem i en nettbutikkløsning, er jeg like glad for å få være med å finne en løsning. 

Meg i et nøtteskall: Godt humør. Prøver å se det meste fra den lyse siden. Når det kommer til programmering, så tar jeg dette veldig seriøst. Det er dette jeg lever for!

Prosjekter jeg har jobbet med..........

NJFF butikken på nettbrett
  • Nettside
  • Design
  • Teknologi

På jakt etter den gode nettbutikken

Vi har laget ny nettbutikk for Norges Jeger- og Fiskerforbund, hvor eksisterende medlemmer har mulighet til å handle. En spennende utfordring!

Tilbake til toppen