Tilbake

Christer Engebakken

Utvikler
Arbeidssted: Flisa

Kort fortalt

Jeg løser gjerne utfordringer innen: Om du bare trenger en liten nettside, eller en stor nettbutikk, så er jeg her. Jeg liker å løse problemene til kundene på en effektiv og god måte, men samtidig levere et profesjonelt resultat. Med min lange erfaring med teknologi og problemløsning, så takler jeg det meste.

Erfaring: Jeg begynte å programmere i veldig ung alder, og har vært borti det meste innen programmeringsfaget. Min utdannelse har jeg i spillprogrammering og spilldesign. I løpet av mine år i Spire har jeg fått bred erfaring innenfor nettsider og nettbutikk. 

Jeg brenner for: Å løse problemer. Om det er en backup som har feilet, eller en kunde som må løse et problem i en nettbutikkløsning, er jeg like glad for å få være med å finne en løsning. 

Meg i et nøtteskall: Godt humør. Prøver å se det meste fra den lyse siden. Når det kommer til programmering, så tar jeg dette veldig seriøst. Det er dette jeg lever for!

Prosjekter jeg har jobbet med

  • Nettside
  • Design
  • Teknologi

På jakt etter den gode nettbutikken

Vi har laget ny nettbutikk for Norges Jeger- og Fiskerforbund, hvor eksisterende medlemmer har mulighet til å handle. En spennende utfordring!

Tilbake til toppen